Εορτολογιο Ιουλιου : ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΙΟΥΛΙΟΥ | Dogma - Ποιοι γιορτάζουν το σάββατο 3 ιουλίου.

Εορτολογιο Ιουλιου : ΠΟΡΤΡΕΤΟ ΙΟΥΛΙΟΥ | Dogma - Ποιοι γιορτάζουν το σάββατο 3 ιουλίου.. Εορτολογιο ποιοι γιορταζουν σημερα 5 ιουλιου δευτέρα, 05 ιουλίου 2021 07:02. Συναξάρι ποια αγαπημένα, γνωστά σας πρόσωπα γιορτάζουν (ονομαστική εορτή) σήμερα, αύριο και όλο τον ιούνιο του 2021. Μαρτύρων λουκίας της παρθένου και ρήξου († 301) και των συν αυτοίς ανατολίου, αντωνίνου, αντωνίου, απάμου, απολλώνιου του γερουσιαστού, βίκτωρος, διόδωρου, δίωνος, κοττυίου, λυκία, λυσίου, νέα, όωνος, παππιανού, παπικού, σατίρου. Πέμπτη 1η ιουλίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των αγίων κοσμά και δαμιανού των αναργύρων και αγίου μαυρικίου. Δείτε ποιοί γιορτάζουν σήμερα 3 ιουλίου.

Ο ιούνιος, ή ιούνης είναι ο έκτος μήνας του έτους κατά το ιουλιανό και το γρηγοριανό ημερολόγιο κι έχει 30 ημέρες. Μεγαλομάρτυς της ορθόδοξης εκκλησίας, η μνήμη της οποίας εορτάζεται στις 17 ιουλίου. Δείτε ποιος γιορτάζει αυτόν τον μήνα (7 ιουλίου: Όλες οι γιορτές του μήνα. Δευτέρα 5 ιουλίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα:

25 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ
25 ΙΟΥΛΙΟΥ - ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ from www.vimaorthodoxias.gr
Ποια ονόματα περιλαμβάνει σήμερα το εορτολόγιο. Στο ναό των βλαχερνών, που είχε κτίσει η βασίλισσα πουλχερία, κόρη του αυτοκράτορα αρκαδίου και σύζυγος του. Γεμάτος από τη χάρη της θείας παρακλήσεως, απολάμβανε την κατά θεόν ευφρόσυνη. Με μαΐστρο που ρίχνει κι άλλο το θερμόμετρο το σάββατο στα τρίκαλα 00:02 παγκόσμια ημέρα κατά της πλαστικής σακούλας 00:01 εορτολόγιο: Το ipaidia.gr παρουσιάζει το σημερινό εορτολόγιο 02/7. Ο όσιος αυτός, και όταν ακόμα ήταν μέσα στον κόσμο, έλαμπε από τις. Σήμερα, τρίτη 28 ιουλίου, είναι της οσίας ειρήνης χρυσοβαλάντου, του αγίου ακακίου μάρτυρος εν μιλήτω, του αγίου αυξεντίου μάρτυρος εν φρυγία, της αγίας δροσίδος και του αγίου τίμωνος αποστόλου. Ο καιρός σε αθήνα θεσσαλονίκη, υπόλοιπη ελλάδα.

Η μαρίνα έζησε τον 3ο μ.χ αιώνα.

Σήμερα 25 ιουλίου γιορτάζουν οι: Στον καθολικό κόσμο είναι γνωστή ως παρθενομάρτυς μαργαρίτα και η μνήμη της τιμάται στις 20 ιουλίου. Η μαρίνα έζησε τον 3ο μ.χ αιώνα. Σήμερα παρασκευή 24 ιουλίου και σύμφωνα με το εορτολόγιο είναι των αθηναγόρα και χριστίνας. Πέμπτη 1η ιουλίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των αγίων κοσμά και δαμιανού των αναργύρων και αγίου μαυρικίου. Ποιοι γιορτάζουν το σάββατο 3 ιουλίου. Δείτε ποιοί γιορτάζουν σήμερα 2 ιουλίου. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα δευτέρα 28 ιουνίου νατάσα ράγιου: Συναξάρι ποια αγαπημένα, γνωστά σας πρόσωπα γιορτάζουν (ονομαστική εορτή) σήμερα, αύριο και όλο τον ιούνιο του 2021. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα σάββατο 3 ιουλίου 00:01 τα ζώδια τoυ σαββάτου 03.07.2021 18:55. Σήμερα το εορτολόγιο περιλαμβάνει όσους φέρουν το όνομα. Σήμερα παρασεκυή 31 ιου,ίου, σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν οι ακόλουθοι άγιοι: 21.7 ημερών σήμερα πέμπτη 1 ιουλίου είναι η εορτή των αγίων κοσμά και δαμιανού των αναργύρων και του αγίου μαυρικίου.

Σήμερα παρασκευή 3 ιουλίου είναι των αγίων ανατολίου και. Μαρτύρων λουκίας της παρθένου και ρήξου († 301) και των συν αυτοίς ανατολίου, αντωνίνου, αντωνίου, απάμου, απολλώνιου του γερουσιαστού, βίκτωρος, διόδωρου, δίωνος, κοττυίου, λυκία, λυσίου, νέα, όωνος, παππιανού, παπικού, σατίρου. Ο καιρός σε αθήνα θεσσαλονίκη, υπόλοιπη ελλάδα. Το ipaidia.gr παρουσιάζει το σημερινό εορτολόγιο 02/7. Βερονίκη, (βερόνικα, βέρα, βερενίκη), παΐσιος, παϊσία, που ξαναγιορτάζουν στις 19 ιουνίου (οσίου παϊσίου του μεγάλου) και ιλάριος, που γιορτάζει και πάλι στις 4 μαΐου (ιλάριος ο θαυματουργός)

Εορτολογιο / Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη ...
Εορτολογιο / Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη ... from images32.inewsgr.com
Σήμερα 25 ιουλίου γιορτάζουν οι: Το ipaidia.gr παρουσιάζει το σημερινό εορτολόγιο 02/7. 21.7 ημερών σήμερα πέμπτη 1 ιουλίου είναι η εορτή των αγίων κοσμά και δαμιανού των αναργύρων και του αγίου μαυρικίου. Σήμερα παρασκευή 3 ιουλίου είναι των αγίων ανατολίου και. Στον καθολικό κόσμο είναι γνωστή ως παρθενομάρτυς μαργαρίτα και η μνήμη της τιμάται στις 20 ιουλίου. Μαρτύρων λουκίας της παρθένου και ρήξου († 301) και των συν αυτοίς ανατολίου, αντωνίνου, αντωνίου, απάμου, απολλώνιου του γερουσιαστού, βίκτωρος, διόδωρου, δίωνος, κοττυίου, λυκία, λυσίου, νέα, όωνος, παππιανού, παπικού, σατίρου. Μεγαλομάρτυς της ορθόδοξης εκκλησίας, η μνήμη της οποίας εορτάζεται στις 17 ιουλίου. Με μαΐστρο που ρίχνει κι άλλο το θερμόμετρο το σάββατο στα τρίκαλα 00:02 παγκόσμια ημέρα κατά της πλαστικής σακούλας 00:01 εορτολόγιο:

Ο ιούνιος πήρε το όνομά του από την σύζυγο του δία την ήρα, η οποία στα λατινικά ονομάζονταν.

Ποιοι γιορτάζουν το σάββατο 3 ιουλίου. Δείτε ποιοί γιορτάζουν σήμερα 2 ιουλίου. Ο ιούνιος, ή ιούνης είναι ο έκτος μήνας του έτους κατά το ιουλιανό και το γρηγοριανό ημερολόγιο κι έχει 30 ημέρες. Θυμηθείτε να πείτε χρόνια πολλά. Την κατάθεση της τιμίας εσθήτος της υπεραγίας θεοτόκου τιμά σήμερα, 2 ιουλίου, η εκκλησία μας. Αγωνιζόμενος με πολλή ταπείνωση, διαρκή νηστεία, ακατάπαυστη αγρυπνία και αδιάλειπτη προσευχή, κατάφερε να υπερνικήσει τις παγίδες του μισόκαλου εχθρού και να απολαύσει την ένωση με το θεό. Εορτολογιο ποιοι γιορταζουν σημερα 5 ιουλιου δευτέρα, 05 ιουλίου 2021 07:02. Σήμερα παρασκευή 3 ιουλίου είναι των αγίων ανατολίου και. Ο καιρός σε αθήνα θεσσαλονίκη, υπόλοιπη ελλάδα. Δευτέρα 5 ιουλίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Δείτε ποιοί γιορτάζουν σήμερα 3 ιουλίου. Η μαρίνα έζησε τον 3ο μ.χ αιώνα. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα δευτέρα 28 ιουνίου νατάσα ράγιου:

Ποια ονόματα περιλαμβάνει σήμερα το εορτολόγιο. Ποιοι γιορτάζουν σήμερα κυριακή 26 ιουλίου lifestyle 26.07.2020 00:01 newsroom σήμερα, κυριακή 26 ιουλίου , είναι της παρασκευής οσιομάρτυρος, του αγίου ερμολάου ιερομάρτυρος και της αγίας ωραιοζήλης μάρτυρος. Ο καιρός σε αθήνα θεσσαλονίκη, υπόλοιπη ελλάδα. Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουνκαι σε ποιους να ευχηθείς. Δευτέρα 5 ιουλίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα:

Τη μνήμη του Αγίου Σίλα και των συν αυτώ Μαρτυρησάντων ...
Τη μνήμη του Αγίου Σίλα και των συν αυτώ Μαρτυρησάντων ... from 1.bp.blogspot.com
Σήμερα το εορτολόγιο περιλαμβάνει όσους φέρουν το όνομα. Την κατάθεση της τιμίας εσθήτος της υπεραγίας θεοτόκου τιμά σήμερα, 2 ιουλίου, η εκκλησία μας. Ο όσιος αυτός, και όταν ακόμα ήταν μέσα στον κόσμο, έλαμπε από τις. Δευτέρα 5 ιουλίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: 14 ώρες 55 λεπτά σελήνη: Ποια ονόματα περιλαμβάνει σήμερα το εορτολόγιο. Μαρτύρων λουκίας της παρθένου και ρήξου († 301) και των συν αυτοίς ανατολίου, αντωνίνου, αντωνίου, απάμου, απολλώνιου του γερουσιαστού, βίκτωρος, διόδωρου, δίωνος, κοττυίου, λυκία, λυσίου, νέα, όωνος, παππιανού, παπικού, σατίρου. Θυμηθείτε να πείτε χρόνια πολλά.

Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουνκαι σε ποιους να ευχηθείς.

Ο ιούνιος πήρε το όνομά του από την σύζυγο του δία την ήρα, η οποία στα λατινικά ονομάζονταν. 21.7 ημερών σήμερα πέμπτη 1 ιουλίου είναι η εορτή των αγίων κοσμά και δαμιανού των αναργύρων και του αγίου μαυρικίου. Δείτε ποιοί γιορτάζουν σήμερα 3 ιουλίου. Θυμηθείτε να πείτε χρόνια πολλά. Το ipaidia.gr παρουσιάζει το σημερινό εορτολόγιο 02/7. Η μαρίνα έζησε τον 3ο μ.χ αιώνα. Ο καιρός σε αθήνα θεσσαλονίκη, υπόλοιπη ελλάδα. Ποιοι γιορτάζουν την πέμπτη 1 ιουλίου Εορτολόγιο ημέρας, για να ξέρεις ποια ελληνικά ονόματα γιορτάζουνκαι σε ποιους να ευχηθείς. Δευτέρα 5 ιουλίου 2021 σήμερα και σύμφωνα με το εορτολόγιο γιορτάζουν όσοι φέρουν το όνομα: Μεγαλομάρτυς της ορθόδοξης εκκλησίας, η μνήμη της οποίας εορτάζεται στις 17 ιουλίου. Αγωνιζόμενος με πολλή ταπείνωση, διαρκή νηστεία, ακατάπαυστη αγρυπνία και αδιάλειπτη προσευχή, κατάφερε να υπερνικήσει τις παγίδες του μισόκαλου εχθρού και να απολαύσει την ένωση με το θεό. Ποιοι γιορτάζουν το σάββατο 3 ιουλίου.